Gjenbygg

Restaurering av gamle vinduer Trondheim og ellers!

 

Bygningsvern

E-mail Print PDF

skap7

Har du en bygning som trenger stell?

 

Gjenbygg tar vare på bygg og bygningsdeler framfor å rive, bytte og kaste. Eldre bygningsdeler er ikke bare en del av husets arkitektur og uttrykk. Ofte holder materialene en kvalitet som langt vil overleve nye, masseproduserte materialer fra byggevaresenteret. Prisen for gjenbygging er dessuten konkurransedyktig med det nye.

 

Gjenbygg utfører glass-, tre- og malingsarbeid og vedlikehold av hengsler og beslag. Jeg gjenbygger vinduer av alle aldre til ønsket stand – enten du ønsker enklere vedlikehold eller full antikvarisk restaurering.

 

Ambisjonen min er å bidra til å bevare kulturarv og miljø. For å ta vare på både de som bor i husene og naturen rundt oss bruker jeg i all vesentlighet produkter med naturlige løsemidler, rein linolje og terpentin fra nåletrær.

 

Gjenbygg har forretningadresse Nyby på Rye med eget verksted i uthuset til det gamle bakeriet der.  Det er i Trondheim kommune, men jeg tar gjerne jobber andre steder i landet.  Om du har hus eller hytte utenfor allfarvei som trenger stell, så pakker jeg utstyret og jobber intensivt der frem til jobben er gjort.

 

For tida jobber jeg aleine, men kan trekke inn kapasitet fra mitt nettverk i tilfelle større jobber.

 

Ta kontakt for tilbud og befaring!

 

Iacob Sømme

Jon Raudes gate 1

7042 Trondheim


98 40 52 88

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

www.gjenbygg.no


Gjenbygg AS

org.nr. 999646174